Lyt til DRs populære radioprogrammer

DR har de mest populære radioprogrammer. Vil man have en oversigt over de mest populære programmer fra DR, så kan man finde dem på internettet. Her vil man også kunne lytte til dem igen. Blandt de mest populære i 2020 finder man blandt andre programmerne “2020-planen”, “2% tilbage” og “90’ernes helte”. Har man ikke lyttet til disse, kan de blandt andet findes i DRs app.

Hvad man kan lide at lytte til, er meget forskelligt, og det er derfor bare om at dykke ned i arkiverne og se, hvad der gennem tiden har været af spændende radioprogrammer. Man kan finde programmer, der er flere år gamle, og man kan hurtigt finde et eller flere at hygge sig med. En god søndag kan man sagtens tilbringe i sengen eller på sofaen, mens man lytter til dejlige og berigende programmer. Kan man godt lide en god krimi, kan man også finde det som radioprogram.

Nogle programmer er informerende, mens andre er underholdende. Og så er der naturligvis også nogle der er fyldt med fart og spænding. Man kan også finde populære programmer udelukkende med musik, og det kan også nogle gange være dejligt for lyttelapperne.