Lyt til GO’ NOVA

Vil man lytte til et spændende radioprogram, så kan man gå i arkiverne og finde tidligere udgaver af GO’ NOVA. Men man kan selvfølgelig også bare lytte med den dag i dag. Dette program har vundet flere priser. Naturligvis fordi danskerne er vilde med det. Programmet er nemlig blevet kåret til årets danske radioprogram. Og så endda flere gange i træk.

GO’ NOVA er et morgenshow der bliver spillet på kanalen af næsten samme navn, nemlig NOVA FM. Programmet er et tydeligt bevis på, hvor populær kommerciel radio kan gå hen og blive. Her finder man et godt hold af værter som tilbyder den underholdning og information, som den almindelige lytter er på udkig efter. De tre værter på programmet deler hver morgen ud af deres erfaringer, herunder deres hverdag og forundringer over livet, men også deres egne problemer og hemmeligheder. Programmet er som sådan simpelt nok, men det gør alligevel en rigtig stor forskel. Hemmeligheden bag det er ikke mindst værternes gode og spændende personligheder.

Vil man lytte til et godt program, så skal man åbne for NOVA FM om morgenen. Så forstår man hurtigt, hvorfor det er så populært.