Lav dit eget radio- eller podcastprogram om mode

Elsker du mode? Og er du en dygtig formidler? Så hvorfor ikke dele ud af din passion for emnet? Det kan du gøre på mange forskellige måder. Du kan f.eks. lave en modeblog på internettet. Her kan du skrive om alle dine nyeste fashionrelaterede indkøb, samt om hvad der ellers rører sig i modeverdenen. Du kan også lave dit helt eget radio- eller podcastprogram om emnet. Det er ikke så svært som man skulle tro, og der er helt sikkert en del mennesker der står klar til at lytte med. Lad os se nærmere på emnet her.

Fortæl dine lyttere om dine seneste modeindkøb

Internettet er en herlig opfindelse. Det har nemlig gjort det lettere end nogensinde før at købe modetøj. Du kan gøre det hos et væld af forskellige butikker, blandt andet hos https://www.na-kd.com/dk, som er en af Danmarks største onlinebutikker med fokus på tøj til kvinder.

Hver gang du køber nyt modetøj er der masser af andre modeinteresserede landet over der med stor interesse ønsker at se med. Du kan derfor lave et radioprogram eller en podcast om emnet, og så ellers berette om dine fashionindkøb ugentligt. Du kan f.eks. fortælle dine lyttere hvor du har købt dit tøj, hvor mange procent rabat du fik det købt til, samt ikke mindst hvad du planlægger at benytte tøjet til. Skal det f.eks. bruges til når du skal til fest? Eller er det tiltænkt mere formelle formål, som f.eks. at blive benyttet når du skal på arbejde? Alt dette vil dine lyttere med garanti glæde sig til at høre mere om.

Sådan kommer du i gang med at lave radio og podcasts

Det er faktisk ekstremt let at lave sit eget radioprogram, og for den sags skyld også sine egne podcasts. I udgangspunktet kræver det nemlig ikke andet end din mobiltelefon. Ja, den er god nok. Din mobiltelefon er faktisk alt du skal bruge. For det eneste du har brug for, er en mikrofon du kan optage din lyd via. Og så skal du naturligvis også kunne gemme dine optagelser. Det gør du let og enkelt via diverse lydoptagerprogrammer. Dem findes der masser af til både smartphones samt ikke mindst PC. Bemærk at det er bedst at købe en dedikeret mikrofon, såfremt du vil have den mest professionelle lyd.

Efterfølgende skal du redigere lyden sammen til et samlet radio- eller podcastprogram. Det er unægteligt lettest på en PC. Til sidst skal du uploade filerne på diverse radio- og podcastrelaterede sider og tjenester, og dem er der en del af på internettet. Her er det en god idé at afsøge markedet en smule, for så efterfølgende at benytte sig af en enkelt eller to af disse services.

Kombinér dit kommende radioprogram med en hjemmeside eller blog

Et sidste godt råd til dig der vil lave et moderelateret radioprogram er, at du også bør lave en hjemmeside. Så kan du nemlig samle alle dine radio- samt podcastprogrammer på én samlet side med links til dem alle. Samtidig kan du blogge på skrift om dine seneste tanker om mode, og på den måde få fat på dit publikum på både skrift og tale.