Del musikken med andre

Musik er godt, men at dele musik med andre er mindst dobbelt så godt. Hvis du er på en arbejdsplads med forholdsvis frie rammer, kender du muligvis godt den opløftende stemning det kan give, når radioen kører i baggrunden med god musik.

Fungerer som intranet

Måske laver du selv musik og har et ønske om at dele det med arbejdskollegerne. I dag findes der mange musiktjenester, som gør det muligt at dele playlister, og når det kommer til din egen musik kan du nemt gøre det via sharepoint der fungerer som et intranet med masser af forskellige muligheder for deling og kommunikation.

SharePoint giver blandt andet brugere mulighed for at oprette et arkiv af musikfiler, som de kan dele med andre, ligesom man kan kontrollere, hvem der har adgang til de forskellige dele af arkivet. Det giver mulighed for at dele musikfiler med andre uden at skulle bekymre sig om at miste kontrollen over musikken.

Systemet åbner også for muligheden for at oprette afspilningslister, så musikfilerne kan organiseres, så de nemt kan afspilles i de rigtige rækkefølger.