Sæt vinen på shuffle

En gang imellem er det sundt at prøve noget nyt – uanset om det gælder musik eller vin.

En smagekasse er en samling af forskellige typer vin, som man kan prøve. Smagekasser indeholder ofte en række vine fra forskellige lande og regioner, men kan også være et udvalg af vine fra samme region eller druesort, så man kan dykke ned i et bestemt område eller en særlig drue – og måske finde sin nye favorit.

Kvaliteten på plads

Hos vinoteket finder du et solidt udvalg af forskellige smagekasser med vin, uanset om du er til rødvin fra Spanien, hvidvin fra hele Europa eller mousserende vin. Indholdet i smagekasserne er nøje udvalgt af vinotekets sommelier, og du kan derfor være ganske tryg ved, at kvaliteten er på plads.

Smagekasser er en perfekt måde at nyde vin på, især hvis man er nybegynder. Mange smagekasser indeholder en beskrivelse af de enkelte vine og hvilke madretter de passer til, men også for kendere kan der være store oplevelser at hente i smagekasser med vine.

En smagekasse er en god idé til en gave. Hvis man kender nogen, der elsker vin, kan en smagekasse være en perfekt gave. Hos vinoteket kan smagekasserne naturligvis også bestilles online med gratis levering.

Prøv en ny kanal

Vin og musik passer sammen, og også når det gælder musik kan du med fordel prøve at udforske ny musik og kunstnere – og på den måde få udvidet din horisont. Et godt sted at starte er at lytte til nye radiokanaler.

Hvis du ligesom mange andre har en eller to favorit-radiokanaler med musik, som du konstant lytter til, bør du heller ikke snyde dig selv for at opdage nye programmer og ny musik, som måske – akkurat ligesom vinen – kan være med til at dreje smagsløgene i en anderledes retning. God fornøjelse med smagekasserne og de nye musikoplevelser.

Radio