Husk at børste tænder inden radioen tændes om morgenen

Radioen hitter fortsat her til lands, og det endda til trods for, at nyere medier såsom TV og internet for længst har gjort sit indtog. En af årsagerne til radioens fortsatte popularitet er klart, at mange af os holder af at lytte til den mens vi befinder os i bilen. Ikke mindst om morgenen, hvor flere kendte radioprogrammer dagligt sendes. Mange af radioprogrammerne kan du i øvrigt lytte til efterfølgende i podcastformat, hvis du ikke nåede at stille ind på programmet om morgenen. I denne artikel ser vi derfor dels nærmere på nogle af de mest populære danske radioprogrammer du kan lytte til om morgenen, og samtidig slår vi et slag for, at du husker at børste og vedligeholde dine tænder.

Børst tænder og lyt til radio som en del af en sund morgenrutine

Om morgenen er det ikke blot radioen du bør have fokus på. Som en del af en sund livsstil er det nemlig vigtigt, at du også husker at få børstet dine tænder. Er du i tvivl om hvordan du gør dette korrekt, så tjek hjemmesiden https://www.sunstargum.com/dk/ ud, som mundhelsevirksomheden Sunstar GUM står bag. På https://www.sunstargum.com/dk/ kan du finde masser af gode råd til hvordan du bedst børster dine tænder. Også om morgenen. Vi kan allerede nu afsløre for dig, at en del danskere ganske enkelt ikke formår at børste deres tænder korrekt, og at dette fører til unødige huller i tænderne. Opskriften er ellers ganske klar: Det handler om at bruge nok tid hver gang man finder tandbørsten frem, og at børste korrekt med rolige og roterende bevægelser. Endelig er det også vigtigt, at man benytter en optimal tandbørste og tandpasta, og her kan du finde eksempler på optimale af slagsen hos https://www.sunstargum.com/dk/.

Er du klar på at gøre det til en vane altid at børste dine tænder korrekt om morgenen? Glimrende, for så kan vi fokusere på det med radioprogrammerne. Dem er der nemlig mange af om morgenen, men hvilke hitter mest?

Go’ Morgen P3 og P1 Morgen trækker i danskerne

En af de bedste ting ved morgenradio er klart, at man lynhurtigt har mulighed for at danne sig et overblik over de seneste nyheder, og få et overblik over hvad der rører sig i Danmark, såvel som i resten af verden. Dette bidrager i særdeleshed P1 Morgen med. Her er fokus i særdeleshed på politik, erhverv og kultur, og det hele er ret formelt.

Er du knapt så meget til det formelle, og mere til fest og farver, så bør du stille ind på Go’ Morgen P3. Her er der nemlig ud over de seneste nyheder også plads til lidt sjov og spas, samt ikke mindst en masse god musik.