Lyt til radio på farten med din mobil

Meget kan man sige om radiomediet, men at det er et veletableret og rutineret et af slagsen, det kan der trods alt ikke være tvivl om. Sandheden er jo, at de grundlæggende idéer og principper bag radioer og trådløs kommunikation opstod helt tilbage i 1800-tallet, og i løbet af det 20. århundrede brød mediet for alvor igennem. I det 21. århundrede spiller radioen fortsat en stor rolle for os alle, og i denne artikel ser vi derfor nærmere på hvordan du kan lytte til radio når du er på farten. Alt det kræver er, at du medbringer din mobil. Netop derfor er det også vigtigt, at du husker at passe godt på den. Det hjælper Mobiltasken dig med, hvilket vi også ser nærmere på.

Mobiltasken gør det let for dig at passe på din transportable radioafspiller

Nutidens mobiler, som efterhånden bedst er kendt under deres fællesbetegnelse “smartphones”, er i den grad smarte. For ud over naturligvis at kunne føre telefonsamtaler med dem, kan man også surfe på internettet, sende mails samt ikke mindst lytte til musik og radio fra dem. Nu hvor du har valgt at droppe forbi vores hjemmeside, som har sit fokus på radio, er det nærliggende at gætte, at det er radiofunktionaliteten du er mest interesseret i. I den forbindelse bliver du ikke skuffet, for smartphones tilbyder fremragende muligheder for at lytte til radio.

Det er vigtigt at du derfor passer godt på din mobil. Vi anbefaler dig i den forbindelse at se nærmere på webshoppen mobiltasken, som fører et stort udvalg af mobilcovers, mobiltasker og tilbehør. Med et smart mobilcover fra Mobiltasken er du sikret, at din mobil er optimalt beskyttet ved eventuelle ulykker. For selv om du naturligvis passer godt på din mobil, så kan det til tider ikke undgås, at du uheldigvis taber den. Ryger den direkte på jorden kan det hænde, at den øjeblikkeligt går i stykker. Du er sikret væsentlig bedre hvis du har et cover på mobilen. Besøg derfor med det samme Mobiltasken.

Sådan lytter du til radio på din smartphone

Er du klar til at lytte til radio på din smartphone? Glimrende! På langt de fleste smartphones er der præinstalleret en radio-app. Det påkræves dog typisk, at man forbinder et headset til mobilen, da headsettet benyttes som antenne.

Du kan dog også vælge at streame radio via internettet, direkte fra din smartphone. Til formålet skal du blot hente en radio-app fra din foretrukne app-butik. Her kan DR’s radioapps i den grad anbefales, da de ud over at tilbyde livestreaming af deres radiokanaler også tilbyder podcasts, lydbøger og meget andet.