Top 5 over podcasts om iværksætteri

Er du vild med at lytte til podcasts og drømmer du om at starte din egen forretning? Så kan du kombinere dine to passioner ved at lytte til de fem bedste podcasts i Danmark om netop iværksætteri.

Morten Resen – Startup

Du kender sikkert Morten Resen fra Go’ Morgen Danmark på TV2. Han stoppede i 2016, og hoppede i stedet ud i en verden med iværksætteri.

Resen var ærlig og sagde at det var mega skræmmende, og netop den fornemmelse kender de fleste iværksættere til. Måske er det derfor Resens podcast Startup, som han har sammen med sin kone, er blevet så populær. Den har allerede tre sæsoner, og derfor har du nok at tage fat i.

Taking Care of Business

Iværksætteri handler nu til dags i høj grad om marketing og digitale salg. Det kan du høre masser om i ”Taking Care of Business”, som har Jesper Toft som vært.

Toft er blandt andet en specialist i crm software, som du kan blive introduceret til i hans podcast. Hvis du er mere end visuel type fremfor en auditiv type kan du endda se Taking Care of Business video podcast, og lære om iværksætteri på den måde.

Efter kameraet slukkes

Det er en kort, men interessant podcast, som er værd at nævne. Du kender sikkert Alexander Kragh fra Løvens Hule. Kragh er også vært for ”Efter Kameraet slukkes”, som er en miniserie med fire podcast afsnit. Her snakker Kragh med Rec Watches, Washa, Freemi og Istid-pigerne om, hvad der foregår bag kameraet. Det er især en interessant podcast, hvis du drømmer om at komme i rampelyset med dit iværksætteri.

Opnå velvære med Mindcast

Vi fortsætter en lille smule i den samme boldgade som med Alexander Kraghs podcast. I Mindcast, som har Niels Vium som vært, kan du høre om at opnå velvære i dit liv. Det er naturligvis en stor del af livet som iværksætter.

Vium har episoder, hvor han blandt andet interviewer Julie Zangenberg, Kasper Hvidt og Christian Stadil. Desuden har han også interviewet adskillige iværksættere i Mindcast. Det er en interessant podcast, som altså fokuserer på meget mere end blot det forretningsmæssige aspekt.

Startupsnakken

Sidst, men absolut ikke mindst, er det også værd at fremhæve Startupsnakken. Det er en podcast i et klassisk format med dialog mellem de to værter. Her sidder Anders Thue Pedersen og Martin Bengaard bag mikrofonerne, hvor de leverer en hudløs ærlig podcast om iværksætteri. Begge kommer fra konsulentverdenen og deler et hav af guldkorn til såvel bureauer som freelancere.