Kendisser fjerner tabu om skønhedsoperationer i podcasts

Mange kvinder er vilde med at lytte til såvel radio som podcasts. Derfor tænkte vi at vi i dag ville kaste lyset på et interessant emne, der har været meget tabu omkring før i tiden. Tiltag som du kan læse om nedenfor er med til at hjælpe med at løfte sløret for hvilke tanker kvinder går med før og efter fx en brystforstørrelse.

Bliv opereret for din egen skyld

Et af de primære gode råd i forbindelse med en skønhedsoperation hos fx motiva danmark, er at gøre det for din egen skyld. Der er kvinder, som leger med tanken om en operation for at blive mere accepteret, få mere opmærksomhed på de sociale medier, eller at få mere kærlighed. Men ofte er det blot tale om et midlertidigt plaster på såret. Der vil altid være noget, som vi kan være utilfredse med.

Derfor bliver det gang på gang anbefalet at gennemføre en brystforstørrelse for din egen skyld, og det gjorde Dolores Catania. Den amerikanske stjerne fra reality Tv Dolores Catania har været åben om hendes skønhedsoperationer. I en episode fra podcasten ”Getting Real with the Housewives”, som udkom i marts 2021 fortæller Catania om hvordan hendes kæreste David Principe ikke var tilfreds med at hun havde været under kniven.

Her kan man sige at Dolores satte et godt forbillede for at sætte sig selv i den første række. Hun udtalte at hun havde fortalt kæresten at han enten skulle lære at leve med det, eller at de begge skulle komme videre med deres liv.

Jana Kramer blev skilt og fik større bryster

Den amerikanske country sangerinde Jana Kramer har også været ærlig om hendes brystoperation. Kramer har blandt andet udtalt at det var en uheldig timing at hun gennemgik operationen på samme tid som at hun blev skilt fra sin mand Mike Caussin. Hvis du overvejer at få en brystforstørrelse, eller blot er nysgerrig, kan du overveje at lytte til ”Whine Down”.

Det er den podcast, som Jana Kramer er vært for og i episoderne omkring maj i 2021 delte hun sine tanker både om skilsmissen samt om brystoperationen. Her kan du blandt andet høre om hvordan hun netop før havde ønsket at få et større brystparti for andres skyld, men i sidste ende valgte hun at gennemføre det for sin egen skyld.