Lyt til radio når du træner

Har du en daglig rutine med at høre radio, fx musik eller nyheder, og har du ligeledes en rutine med at dyrke motion, så kan du med fordel gøre begge dele samtidig. I en travl hverdag har du måske kun tid til at høre radio, imens du spiser morgenmad, eller når du pendler til og fra arbejde. Men du kan vælge også at lytte til radio, når du træner, og dermed får du både energi til krop og sjæl.

Find det rette udstyr til træningen

Mange danskere går op i at dyrke motion, fordi det er vigtigt at holde kroppen sund, og fordi det giver mere energi, og man får dermed mere overskud i hverdagen. Under coronapandemien, hvor mange sidder hjemme og arbejder, har mange taget konsekvensen og træner hjemme i stuen for at få den daglige motion. Uanset om du træner i et fitnesscenter eller derhjemme på stuegulvet, så har du brug for træningstøj og udstyr, hvilket du alt sammen kan få hos www.gorillasports.dk, som har Danmarks største udvalg til favorable priser. Med det rigtige udstyr kan du dyrke fitness, styrketræning, løb eller yoga, eller hvad du nu foretrækker som motionsform.

Radioprogrammer kan motivere dig under træning

Samtidig med at du motionerer kan du lytte til radio. Det kan være musikkanaler, som spiller musik, du kan lide og som passer til din træningsform. Det bliver ofte nemmere at komme igennem en træningstime, når man bliver opmuntret af god musik. Det kan også være, at du er typen, som kan lide at lytte til debatprogrammer, satire eller sundhedsprogrammer, imens du gennemfører din daglige træning. Hvis du har en dag, hvor du ikke er så motiveret for at træne, fordi du føler dig træt og uoplagt, så kan det blive lettere at få trænet, hvis du samtidig lytter til et godt radioprogram.

Træn og lyt til podcast

Det fede ved at lytte til radio er, at du netop bare skal lytte og ikke kigge på en skærm samtidig, som du skal, når du ser tv. Dermed kan du både lytte og koncentrere dig om din træning. Derudover er det utrolig fleksibelt at lytte til radioprogrammer, fordi de også findes i podcast format. Så hvis du ikke lige træner på det tidspunkt, hvor et bestemt radioprogram sendes i radioen, så kan du altid lytte til programmet som podcast. Dermed kan du lytte til dine yndlingsprogrammer, når det passer dig. Du kan nemt downloade en podcast-app, og så kan du lytte til alle mulige radioprogrammer i appen, men du kan selvfølgelig også stadig vælge at lytte til live-radio, når du træner.