Lyt radio mens du arbejder og mens du kører

Masser af mennesker arbejder rundt omkring på forskellige arbejdspladser som håndværkere, og glæden ved musik i øret er stor, når arbejdet skal glide let, og tiden flyver lidt hurtigere, når der er musik til arbejdet. Sådan er der i hvert fald mange, der har det.

For mange håndværkere er det at flytte sig fra arbejdsplads til arbejdsplads også en stor del af det daglige arbejde. VVS’eren skal fra hjem til hjem for at skrue håndvaske ned, lave rør og installere nye badekar og brusenicher. Og tømreren flytter sig fra sted til sted for installere nye vinduer, døre og reparere gulve og lofter.

Godt arbejdsmiljø på farten

Vejen dertil går tit ved hjælp af en supergodt indrettet arbejdsbil. Den er måske indrettet med udstyr fra det kendte firma worksystem.dk som er specialiseret i at indrette arbejdsbiler af forskellig slags, så der bliver skabt et perfekt arbejdsmiljø også for håndværkere på farten.

Det gælder ikke mindst førermiljøet, hvor der kan laves en rigtig flot arbejdsstation med blandt andet radioudstyr, så man kan udnytte de mange danske kanaler, som der er mulighed for at lytte til. Der er mange muligheder for at skabe et godt arbejdsmiljø, og at have mulighed for at slappe af ind imellem og lytte til god musik i sine pauser er én af dem.

Der er ingen tvivl om, at det giver en god hverdag at lytte til god lyd, og det kan man også gøre i bilen og på arbejdspladsen.

Musik er en basal ting

Musik er en af de mest basale ting, når det gælder om at påvirke humøret. Lytter man til radio sammen med andre kan man drøfte det, man hører – eller ganske enkelt blive i godt humør sammen. Det betyder enormt meget på en arbejdsplads, hvis folk føler sig knyttet til hinanden for eksempel gennem god musik.

Toner går direkte ind i hjernen og påvirker os – mens andre sansepåvirkninger ofte skal bearbejdes en del, før vi fornemmer, hvad de betyder for os, så går musikken direkte ind i skaber stemning hos os. På den baggrund er det vigtigt at vælge musik, som vi bliver i godt humør af, og som kan give os energi, både når vi er på den enkelte arbejdsplads som håndværkere eller skal fra sted til sted i vores arbejdsbil.